Tuinen

Tuin specialist in Stekene

Tuinaanleg

Heeft u onlangs gebouwd en bent u nu op zoek naar een tuinaannemer in de buurt van Stekene om uw tuinaanleg onder handen te nemen? Of heeft u al een tuin, maar wilt u deze graag in een nieuw jasje steken? Hiervoor kan u rekenen op Tuinen Bono.

Grote variatie aan stijlen

Houdt u van een modern en eigentijds tuindesign, eventueel afgewerkt met een strakke vijver of een stijlvol zwembad? Of ziet u het liever wat klassieker in een landelijke stijl? Welke uitvoering ook uw voorkeur draagt, we beschikken over alle competenties en de nodige ervaring om tuinen in om het even welke stijl te realiseren. We kunnen eveneens samenwerken met uw tuinarchitect, als u dat wenst.

Tuinonderhoud

In het kader van uw tuinaanleg of gewoon als afzonderlijke dienst, kan u terecht bij Tuinen Bono voor de aanleg van uw oprit of terras in regio Stekene. We kunnen overweg met een brede waaier aan materialen en gaan steeds heel gedetailleerd te werk.

Eénmalig of periodiek onderhoud

Heeft u uw tuin onlangs laten aanleggen? Of bent u op zoek naar een tuinman om uw bestaande tuin op orde te houden? Tuinen Bono kan uw tuin éénmalig of periodiek onderhouden. Zo bieden we diverse onderhoudscontracten die financieel interessant zijn als u kiest voor tuinonderhoud op de lange termijn. Een enkele opknapbeurt of onderhoud per seizoen is natuurlijk ook mogelijk. We overlopen graag met u de opties.

Diverse onderhoudstoepassingen

Onkruid verwijderen, gazon maaien, bomen en planten verzorgen, snoeiwerk, hagen scheren, … Een onderhoudsbeurt voor uw stukje groen is steeds op maat van uw specifieke noden. Zijn er ook zaken die u zelf wilt uitvoeren? We houden hier graag rekening mee. Verder nemen we eveneens al het tuinafval mee, zodat u hier geen omkijken meer naar hebt.

foto-tuinaanleg
Tuinen bono gras, Tuinen bono terras, tuin specialist in Stekene

Grasmatten of zaaien

Wie meteen een groene (voor)tuin wil, kan opteren om grasmatten te laten aanleggen. Wij halen deze bij onze leverancier en zorgen ervoor dat ze op een onberispelijke wijze in uw tuin geïntegreerd worden. Ook voor het zaaien van gras, kan u op ons rekenen. We werken met kwaliteitsvol gras en zorgen steeds voor een goede voorbereiding, zodat u nadien geen problemen hebt met opduikend onkruid in uw gazon.

Kunstgras

Een tuin die bestaat uit een terras met aanpalend gazon, is onderhoudsvriendelijk en ideaal om in te ravotten. Wat nóg minder onderhoud vergt, is een tuin in kunstgras. Er bestaan hiervan verschillende soorten en kleurintensiteiten die telkens heel natuurlijk ogen en bijzonder aangenaam voelen om op te lopen. Je merkt praktisch het verschil niet met echt gras.

Plaatsen van afsluitingen

U heeft een prachtige tuin, maar u vindt deze toch wat te toegankelijk voor ongenodigde bezoekers of u hebt nood aan meer privacy? Wij plaatsen met veel plezier een afsluiting!

Van draadwerk tot platen

Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat u precies in gedachten heeft. Op basis daarvan kunnen wij u een aantal oplossingen voorstellen, waarbij we u graag de nodige tips geven. Maar uiteindelijk bent u het die de knoop doorhakt.

Er zijn immers tal van oplossingen op de markt, in alle kleuren en maten, gaande van een draadwerk tot platen of hekwerk. We zorgen er steevast voor dat de afsluiting ook esthetisch gezien bij uw tuin aansluit. Zo kunt u weer op beide oren slapen.

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?