Terras & opritten

oprit, Tuinen Bono

Aanleg van uw terras en/of oprit

In het kader van uw tuinaanleg of gewoon als afzonderlijke dienst, kan u terecht bij Tuinen Bono voor de aanleg van uw oprit of terras. We kunnen overweg met een brede waaier aan materialen en gaan steeds heel gedetailleerd te werk.

Kwalitatieve materialen

Kwaliteit is voor ons prioritair. Dat merkt u niet alleen aan onze manier van werken, maar ook aan de materialen waarmee we aan de slag gaan. Omdat u nog lang zou kunnen genieten van uw nieuw terras en/of oprit, werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen. Ook hierin zijn uiteraard diverse prijscategorieën. Van natuursteen tot keramische tegels of betonklinkers, de mogelijkheden zijn quasi eindeloos.

Terras en oprit op maat van uw stijl

Net zoals het aanleggen van uw tuin, kunnen terrassen en opritten ook in diverse stijlen worden aangelegd. We houden hiervoor uiteraard rekening met uw eigen ideeën, maar ook met de stijl van uw tuin en woning. We zorgen ervoor dat het plaatje volledig klopt. Gaat u voor een exclusief resultaat? Tuinen Bono legt uw terras of oprit ook aan in variërende legverbanden.

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?