Vijvers & zwemvijvers

Aanleg van vijvers, Tuinen Bono

Aanleg van vijvers en zwemvijvers

Een vijver tilt uw tuin naar een hoger niveau, dat is zeker. Waar vijvers voorheen vaak aanwezig waren in landelijke tuinen, kunt u ze nu veel terugvinden in moderne en strakke tuinen. Naast zwembaden, kan u vertrouwen op Tuinen Bono voor de aanleg van vijvers.

Perfect geïntegreerd in uw tuin

We integreren vijvers in het kader van een nieuwe tuinaanleg, maar ook bestaande tuinen kunnen we verfraaien met een vijver. De stand van de zon, de omliggende bomen en planten en het uitzicht op uw vijver vanuit uw woning zijn enkele aspecten die we in acht nemen bij de aanleg van vijvers. We kunnen zowel grote vijvers als kleinere waterpartijen aanleggen, dit van de voorbereidende werken tot de laatste details.

Onderhoud van uw vijver

Of u nu kiest voor een landelijke vijver met ronde vormen of eerder een strakke (zwem)vijver, het behoort allemaal tot onze expertise. Nadien kan u Tuinen Bono ook inschakelen voor het onderhoud van uw vijver en de verzorging van de vijverplanten. Zo geniet u het hele jaar door van een prachtige tuin met een betoverende waterpartij.

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?