Totaalprojecten

Tuinen bono tottaalprojecten

Totaalprojecten voor tuinen

Tuinen Bono biedt een brede waaier aan tuindiensten. Van aanleg tot en met onderhoud, het is allemaal mogelijk. Indien gewenst, kunnen we ook verschillende tuinwerken combineren in totaalprojecten. We nemen uw tuin dan onder handen van A tot Z en realiseren zo uw droomtuin.

Eén aannemer voor diverse tuinwerkzaamheden

Totaalprojecten zijn vaak omvangrijk en combineren diverse toepassingen in één enkel project. Denk aan een tuin met aanplantingen, een vijver, een terras en afsluiting in een gelijkaardige stijl en andere verhardingen zoals tuinpaden. Al deze werken worden zorgvuldig gecoördineerd. We werken hiervoor meestal samen met betrouwbare collega’s. Zo kunnen we uw tuinproject afwerken tegen de vooropgestelde termijn. Tuinen Bono blijft uiteraard het centrale aanspreekpunt zowel voor, tijdens als na de werken.

Afgestemd op uw wensen en budget

Wij kunnen vlot samenwerken met uw tuinarchitect, maar ook als u het project liever in eigen beheer wil laten uitvoeren, kunnen we u bijstaan met deskundig advies. Uw wensen vormen telkens het uitgangspunt van onze werkwijze. We streven immers naar een mooie oplossing waarin u zich 100% kan vinden. Aspecten zoals stijl, onderhoudsvriendelijkheid en budget vormen de focus van onze aanpak.

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?